Faciliteiten De Phoenix

De Phoenix

8 zalen met flexibele inrichting.

De Phoenix beschikt over 8 zalen; een grote zaal met podium waarbij de zaal middels een flexibele wand uitgebreid kan wordt naar de foyer, hierdoor kunnen er ruim 1300 mensen binnen. Aan de voorkant bevindt zich duidelijk in het zicht de biljartzaal met 5 vaste biljarts. Rondom de foyer met bar bevinden zich 5 kleinere zalen en aan de voorkant bevindt zich ook nog de muziekzaal en vanwege de ‘doos in doos’ constructie is deze geluiddicht, zodat andere verenigingen geen hinder hebben van het geluid. Daarnaast beschikt de Phoenix nog over een kelder (onder het podium) met 3 grote kleedkamers, welke uitermate geschikt zijn voor toneel/muziek/dansuitvoeringen.

Diverse voorzieningen

Voor de gebruikers in de Phoenix zijn er diverse voorzieningen, in de grote zaal is een professionele licht- en geluidsinstallatie aanwezig,  daarnaast kan men gebruik maken van microfoons/headsets, beamer of flapovers.

 

Bij de reservering kunt u uw wensen kenbaar maken. Ook voor lunches, koffietafels of warm buffet kunt u bij de Phoenix terecht.

Ontvangstruimte met bar

De foyer is de ontvangstruimte van dorpshuis de Phoenix en is voorzien van een bar. Door de flexibele wand naar de grote zaal is deze ruimte ook te gebruiken als feestzaal voor ruim 1300 personen. 

De foyer is door iedereen te gebruiken voor een kopje koffie of een drankje te drinken, of om gezellig te kaarten. 

 

 

Zaal voor bijeenkomsten en toneel

De grote zaal is voorzien van een professionele geluid- en lichtinstallatie en vaste beamer met scherm. Afhankelijk van uw wensen kan de zaal ingericht worden met alleen stoelen (350 plaatsen), met tafels en stoelen (250 plaatsen), of met sta-tafels (750 personen). De grote zaal is voorzien van een flexibele wand naar de foyer, hierdoor is er ruimte voor 1300 personen.

Het podium heeft een functioneel oppervlak van 10m breed x 8m diep en de hoogte ten opzichte van de zaal is 0,8m. De toneelgordijnen kunnen aan de voorkant handmatig worden geopend, het achterdoek is zwart. Aan de zijkant van het podium kan men aan weerszijde via een trap naar de kelder met kleedruimten. 

Muziekzaal

De Concordiazaal is een speciale muziekzaal. Door de 'doos in doos'-constructie is de zaal geluidsdicht en daardoor uitermate geschikt voor onze muzikale gebruikers. In deze ruimte kan men gebruik maken van de mobiele beamer en een microfoon.

 

Flexibele vergaderruimte of cursusruimte

Zaal 1 is een zeer geschikte vergaderruimte of cursusruimte voor maximaal 16 personen. Door de flexibele wand met zaal 2 is de capaciteit gemakkelijk uit te breiden tot maximaal 35 personen. In de zaal kunt u gebruik maken van een flexibele beamer en een microfoon. Tevens is deze zaal zeer geschikt voor groepen om te dansen en te zingen.

Flexibele vergaderruimte of cursusruimte

Zaal 2 is net als zaal 1 een zeer geschikte vergaderruimte of cursusruimte voor maximaal 16 personen. Door de flexibele wand met zaal 1 is de capaciteit gemakkelijk uit te breiden tot maximaal 35 personen. In de zaal kunt u gebruik maken van een flexibele beamer en een microfoon. Tevens is deze zaal zeer geschikt voor groepen om te dansen en te zingen.

 

Grote vergaderruimte of cursusruimte

Door een flexibele wand zijn zaal 1 en 2 te combineren tot een vergaderruimte of cursusruimte voor maximaal 35 personen. Indien gewenst kunt u gebruik maken van een flexibele beamer en een microfoon. De zaal is ook zeer geschikt voor groepen om te dansen en te zingen.

 

Flexibele vergaderruimte of cursusruimte

Zaal 3 is vergelijkbaar met zaal 1 en 2. Ook deze zaal is zeer geschikt als vergaderruimte of cursusruimte. In de zaal is een flexibele beamer en een microfoon beschikbaar. Groepen kunnen deze zaal ook gebruiken om te dansen of te zingen.

 

Vaste vergaderruimte

Zaal 4 is een vergaderruimte met een vaste inrichting. Deze zaal is geschikt voor vergaderingen, waar groepen tot maximaal 10 personen kunnen vergaderen. 

 

Faciliteiten de Phoenix

faciliteiten

Plattegrond de Phoenix

plattegrond

Tarieven de Phoenix

tarieven

Evenementen de Phoenix

Wie gingen u voor

Deze bedrijven / verenigingen gingen u voor: